Информация

Реновирана къща за придобиване на светлина и пространство

Реновирана къща за придобиване на светлина и пространство

Sònia Vila Vilà de Vila Studio

Всички планове претърпяват трансформации и точно това се случи при реформата на това Барселона къща от 120 м2.

Първоначалната предпоставка на проекта беше да се отвори кухнята към хола, за да се създаде единно пространствоно в крайна сметка направиха и всички дърводелски изделия по поръчка, от врати до килери, включително мебели за баня. въпреки че ако има нещо, което дефинира перфектно тази реформа, това е търсенето на оптимално осветление, тъй като къщата имаше първоначалното предимство да бъде в една трета с много естествена светлина във всички среди, освен в зоната за гладене. И към това трябва да добавим тераса, която не се радваше на никаква функционалност, докато не беше оборудвана с мебели на открито и покрила парапета с черна ракита Със същия тон като желязото.

От друга страна, за да направят детските стаи, те избраха една цветова гама, така че цялата къща да следваше същия стил. Следователно сивото се превърна в основния цвят, и баните бяха покрити с микроцемент както по пода, така и по стените, като тоалетните са окачени с вградени казанчета.

За дизайнерската кухня избраха черния цвят, тъй като бяха отворени за хола, те искаха да изглежда като друга мебел и как аспираторът е вграден в тавана и е бял, едва ли се отличава. В допълнение, шкафовете нямат дръжки и се отварят с метода тласък, Хайде, освен хубави, тази реформа постигна най-модерната и функционална къща, Да я видим!

Снимки и информация: Sònia Vila Vilà de Vila Studio.
www.vila-studio.com

Реклама - Продължете да четете под Отворена трапезария Дизайнерска кухня Цветни детайли Максимален комфорт Идеален за релаксираща неделя За подробности Главната спалня Всички в една и съща цветова гама Баня с много светлини Очарователни плочки Много просторна зала


Видео: Михов: Трябва обединение - Събуди се (Декември 2020).