Съвети

Модерна къща с гледка

Модерна къща с гледка

В пълен свят на трафик, бързане и ранни възходи е логично да се търси изгубеното спокойствие и спокойствие у дома; ето защо това е толкова привлекателно Корпус в Барселона. Намира се до Тибидабо, и на пет минути от града се наслаждава на пълно спокойствие и невероятни гледки - от една страна, към планината, а от друга - към морето и града - лукс, който очевидно, интериорният дизайнер Кристина Пенья Той се опита да отрази във всички пространства, когато планираше декорацията си. За да започнете, Той подчерта полукръглите арки, отворени на фасадата, като постави неподвижни кристали и ги остави съблечени, тъй като положението на къщата ви позволява да се наслаждавате на пейзажа, без да губите уединение. В допълнение, На стълбището бяха инсталирани прозорци, а на горния етаж - прозорци, за областта, посветена на изучаването. С толкова естествена светлина декораторът се отдаде луксът да комбинирате светли тонове със смели щрихи, за да подчертаете някои стени. Преградата, която отделя кухнята от трапезарията, например, беше боядисана в черно; стълбището, в тъмносиньо и лицевата част на кухнята, в билярдно зелено. Избор, който, въпреки че може да изглежда рискован, създава ефектна динамика, ако е правилно комбиниран. Тук във всички случаи се редуваше с други много по-меки тонове и светли гори.

Резултатът, толкова оригинален, е перфектен за младия му собственик, любител на дизайна и много креативен, който се стреми да създаде мъжествена среда възможно най-ясно. След молбата си Кристина Пенья избра за открити пространства и поставени само основните мебели които в същото време действат като разделителни елементи. Следователно, диванът беше разположен пред прозореца, така че гърбът му да определя хола и да го прави независим от трапезарията. Кухнята споделя пространство с хола, въпреки че е визуално отделена от нея с оригинална преграда, която служи и като подкрепа за голямата маса за хранене, която може да побере достатъчно гости, ако е необходимо. За вечери или неформални хранения е създадена втора трапезария до кухнята, по-малка, но много уютна, Горният етаж също се радва на открити пространства; всъщност стълбището, което остана без парапет, се влива директно в а офис без прегради и с любопитно триъгълно растение, Стаите, с по-конвенционален подход, бяха декорирани в топли тонове; особено основната, с голям табла от светло дърво и стени в много мек крем крем. Той подчертава много голямата съблекалня, която отделя главната спалня от спалнята за гости и банята с актуален дизайн и покрита с препечена цветна плочка.

Реклама - Продължете да четете по-долу. В хола има два неподвижни прозореца във формата на полукръгла арка;

Не се обличаха с пердета или щори, за да се насладят на невероятните гледки без препятствия. Всъщност жилищната зона беше организирана пред прозорците. Състои се от бежов триместен диван; столчето на пеперудата от Bonet в кожа; библиотеката Tria в бук с размери 1,80 х 2 х 0,36 м и килим от крава кожа, от Винсон. Пуешки царевични палми в Иноит. Лампа Santa & Cole.

Една от целите беше интегрирането на градината в декорацията;

За да се постигне това, приземният етаж има много големи прозорци.

Предвид обилната естествена светлина и преобладаването на леките гори,

декораторът се осмели да нарисува преградата, която разделя хола от кухнята, без да предизвиква усещане за претрупване. Маса в 2 x 1 x 0.75 m и столове Maui във Vinçon.

Кухненската украса беше много внимателна, тъй като се отваря директно към хола.

Мебелите, като тези в хола, бяха избрани от много светло дърво. Единственият цветен детайл е зелената боя, с която е покрита горната част на стената. Кухненски шкафове във Винсон. Стоманени таванни лампи в Pilma. Уреди Balay, Smeg и Liebherr.

Вътре в кухнята се създаде втора по-неформална трапезария.

Маса и столове Vinçon. Гардероб, от онлайн Барселона.

Стълбището, водещо към горния етаж, беше оставено без парапет, за да бъде визуално ясно.

Боята, интензивно синя, служи за разграничаване на тази зона, в която освен това върху стъпалата бяха комбинирани два вида материали.

Триъгълното растение, където се намираше работната зона, пречеше на разпространението му;

Следователно преградата, която го отделяше от стълбите, беше премахната и в допълнение парапетът беше освободен.

Съблекалнята остана без врати, за да създаде усещане за простор.

Тази идея беше подсилена чрез залагане на светлите тонове в декорацията, съчетани с топлия щрих на светлата гора. Табла, изработена по мярка от дърводелец. Нанесете Tolomeo, от Artemide във Vinçon. Покривало и одеяло, Текстура. Нощно шкафче от царевична палма в Иноит.

Банята беше покрита с неутрален тон, който се комбинира много добре с бели и дизайнерски тоалетни.

Квадратен керамичен умивалник Flaminia в Търговски санитарен. Чукове в Баньо. Стоманена кърпа за хавлии, с дължина 65 см в Хабитат.

PLANO

Контрастни тонове Намерете неутрален тон и се осмелете да въведете някакъв удар с четка в интензивен тон. Тук Soleil PL 015 бяха комбинирани; Scarlet B 067 и Green C 4.60.30, от Valentine.