Информация

Преди и след цялостна реформа

Преди и след цялостна реформа

Икер Лопес Консуегра

Фотограф и моден дизайнер искаха да започнат нов етап в живота си с коренна промяна: този на дома им, апартамент от 60-те години в Мадрид на което лошото му разпределение даде лабиринт и тъмен интериор. И когато казваме лабиринт, не преувеличаваме, тъй като, за да влезеш в кухнята, трябваше да минеш в една спалня (можеш да видиш плана преди и след това в галерията с изображения, която предхожда тези редове).

Този, който отговаряше за размазването и новата сметка, беше архитектът Икер Лопес Консуегра. „Искаха мултидисциплинарно, креативно, удобно, естетично и хармонично пространство, с което да се идентифицират и в което да съчетаят личния си живот с определени аспекти на професионалиста“, казва ни той. Първата стъпка беше да се определят две зони, една обществена с хола, трапезария и кухня и друга частна, с три спални, две бани и офис. Разделяйки и двете, намираме голям лист дърво, който може да бъде напълно скрит в стената. След като функционалното разпределение беше постигнато, следващата цел беше да се използва пълноценно светлината, влизаща през прозорците с южно изложение. Интериорният дизайнер е проектирал подвижни отделения от ковано желязо и стъкло, които позволяват създаване на граница между хола и кухнята, като същевременно позволяват на слънчевите лъчи да преминат. Вратата за достъп до това общо пространство също е стъклена, заляла достъпа на светене.

Това минималистично платно с ефири фабрика Беше идеално да се покаже стил по средата между северните и индустриалните. Дизайн икони, като столове Tolix или на ядец Wegner са смесени с парчета прости линии и неутрални цветове и с щампи и текстил, които придават дълбочина, текстури и характер на цялото.

www.ikerlopez.com

Реклама - Продължете да четете по-долу радикална промяна

Реформа, ръководена от архитекта Икер Лопес консуегра, изцяло преобрази този апартамент в Мадрид.

Работа и удоволствие

Собствениците, млада креативна двойка, искаха дом с пространство за работа от дома.

цели

Двете цели, които трябва да бъдат постигнати, бяха да се постигне по-функционално разпределение и да се използва максимално естествената светлина.

Светлината беше направена

Светлината, която влиза през тези прозорци, не е била използвана преди, тъй като е била затворена между преградите.

Добре заобиколен

В трапезарията митичните столове на Wigbone на Wegner.

Няма какво да скрия

Мобилно коване и стъкло разделение позволява на светлината да достигне до вътрешността на къщата.

Мобилни дялове

Отваряйки или затваряйки плъзгащите се врати, кухнята е изолирана или отворена към хола.

Островът

Работната зона на кухнята е ограничена от остров.

офис

До острова беше поставена маса, за да може да се правят неформални ястия в кухнята

Знаете как да се интегрирате

Когато кухнята беше изложена, бяха избрани дискретни шкафове с прости линии.

Отворени врати Iker López Consuegra Нова дистрибуция

Преди това пространство беше заето от спалня, през която трябваше да премине, за да отиде в кухнята.

Естествената светлина е на спокойствие Залата за достъп яснота

Тук също е поставена стъклена врата, която пуска на светлина.

Частна и обществена зона

Тази дървена плъзгаща се врата разделя и двете пространства.

спалня

Бели, дървени и прости линии.

Спечелете място

Вратата на мястото беше променена, за да може да се монтират по-монтирани гардероби.

релаксиращ Дървено табло Нова кожа

За баните са избрани правоъгълни плочки в матово бяло, които помагат за размножаването на естествена светлина и керамични плочки с хидравлични отпечатъци, които също поглъщат светлина по уникален начин.

Две по-добри от едно

В основната баня са монтирани два противоположни душа.

Втората баня Салонът преди това преди

Този дял е този, който е заменен от стъкленото разделение

Кухнята преди Кухнята преди Кухнята преди Кухнята преди Спалнята преди преди Банята преди Банята преди Банята преди Планирайте преди това По-късно самолет

Видео: Бизнесът с тежки критики към проекта за пенсионна реформа (Юни 2020).