Полезен

Тази мансарда, обърната към морето на Сан Себастиян, ще ви остави без дъх

Тази мансарда, обърната към морето на Сан Себастиян, ще ви остави без дъх

etanowski

Когато интериорният дизайнер Нагоре Вивиан реши да поеме посоката на работа на това 47 квадратни метра мини етаж, разположен на последния етаж на къща на повече от 200 години в Игелдо (най-селският район на Сан Себастиян), знаех, че трябва да се справя с два конфликта: нисък бюджет и на кратък срок.

Собственикът, младо момиче с малко финансови средства, отпусна 40 000 евро за цялостна реформа. Предвид това къщата беше практически необитаема, и че ще трябва да бъде съборен, за да бъде възстановен за максимален период от два месеца, проектът се превърна в истинско предизвикателство. Но знаете какво казват: без риск няма слава.

etanowski

Бидейки толкова стара ферма, Нагоре реши да остави оригиналните греди и колони, като ги почисти старателно и възстанови да представят пространства, белязани от характера и историческата същност на къщата.

От друга страна и за да се възползват от хипнотичните гледки към морето, бяха отворени два прозореца, където преди имаше само стена, По този начин се подобри естествената светимост, изпълвайки кухнята и трапезарията с живот.

etanowski

Тъй като таванът беше напълно тавански и дървен, интериорният дизайнер избра етаж от бял паркет, който осигурява светлина и визуална амплитуда без презареждане на околната среда с прекалено голямо разнообразие от тонове.

etanowski
Интегрирането на избраната от собственика отоплителна система беше най-простото: печка за камини на пелети, каналирана към останалите стаи.
etanowski etanowski

на класическа кухня с селски въздух в бели тонове е придобит в IKEA. Тук дървеният плот и мини остров завършват малко открито пространство, което се опитва да се интегрира с останалата част от пода.

etanowski etanowski

В банята отново бяха избрани простотата и функционалността, Стените бяха покрити с плочки от метрото, различни от тези, намиращи се в кухнята, придаващи цялата известност на огледалото реколта в златен лист и в басейна от началото на ХХ век.

etanowski
Тъй като целият бюджет беше изчезнал с работата, не останаха пари за украсата, така че мебелите на собственика трябваше да бъдат използвани повторно.
etanowski etanowski etanowski etanowski

Не мислите ли, че резултатът е красив? Победи ни!

Проект и информация: С любезното съдействие на Нагор Вивиан.

Топ капандури Най-красивото таванско помещение, което ще видите днес 😍 Може ли къщата на вашите мечти да бъде в Интернет? Искаме да живеем на това парижно таванско помещение