+
Коментари

Преди и след: Под, пълен със светлина и цвят

Преди и след: Под, пълен със светлина и цвят

„Когато влезем в къщата, намираме тъмен и много отделен под, с много малък престой, който не се е приспособил към действащите разпоредби, напълно неподходящ за сегашния начин на живот и който не предлагаше никакъв комфорт. ”Ето как те обясняват от изследването на Kaleidoscope състоянието, в което се е намирала къщата, която някои собственици поставят в ръцете си, за да реформата и я накарайте да се открои сред огромното предложение за ваканционни наеми във Валенсия. „Те знаеха, че изображенията, които споделят, ще бъдат първото впечатление, което ще има наемателят“, казват интериорните дизайнери.

Първото нещо, което направиха, беше да отворят интериора си. „Жилищата трябваше да бъдат пропорционални, последователни и балансирани“, казват те. За да го постигнете, събориха прегради и се присъединиха към стаи, което води до голямо споделено пространство за дневната, трапезарията и кухнята, от които двете спални и банята се отклоняват. Но въпреки че се стремяха да го измъкнат от 60-те, в които тази къща изглеждаше заседнала, те не искаха напълно да заличат миналото си и уважаваха корнизите и медальоните от тази епоха, които обновяваха живопис и с рамкови композиции. Цветът също изигра водеща роля: „Белите и сините дават светлина на къщата и са отражение на това, което туристите търсят: слънце, море и плаж“, казват дизайнерите, които завършиха да обновят пода с парчета ниска цена Прости форми и приятелски текстури. "Преди да завършат работата, собствениците вече получиха някои оферти, тя беше наета в рекордно кратък срок." Предизвикателство постигнато.

www.kaleidoscope.es

Реклама - Прочетете по-долу Първо впечатление

Студиото на Kaleidoscope знае какво е това, което се брои, когато търсите апартамент за ваканция под наем. Поради тази причина той се опита да подчертае този дом на Валенсия, като отвори пространствата и използва цвета.

влизане

Рафт и стенни прожектори съставят залата.

Да споделяш означава да живееш

Обществената зона е кондензирана в едно пространство, което се дели от хола, трапезарията и кухнята.

Отворена кухня

Заема цяла стена от пространство.

Светлина и цвят

Използвали синьо и бяло, за да му придадат светлина и да помнят морето.

марка

Композиция от рамки до оригиналния медальон от 60-те години внася динамичност на тавана.

Докосвания на цвят

Предната част на плота беше украсена с ярки тонове.

интеграция

Същите материали и цветове на останалите мебели бяха използвани в кухненските шкафове, интегрирайки го перфектно визуално.

Повдигнете нивото

Боядисването на последната част от горната част на стената и тавана със същия нюанс на синьото успя да го повиши визуално.

растителност

До входа на спалнята стълбище с растения носи естествения щрих.

Главна спалня

Две фотографии украсяват таблото.

Работа на изхода

Спалнята има директен достъп до вътрешния двор.

Външен живот

Вътрешният двор беше покрит, за да се използва по всяко време на годината.

Останете празен

Изглед към банята. Кръглото огледало носи скулптурен щрих към цялото.

Мислете вертикално

Рафтовете и стелажите за палто осигуряват допълнително място за съхранение.

Втора спалня

Декорирана по същата естетика на останалата част от къщата.

Нови ефири Подът преди

Беше в много лошо и много остаряло състояние.

Салонът преди това преди преди

Медальоните на покрива бяха поддържани и актуализирани с цвят.

Спалня преди Баня преди щори балкон Двор преди


Видео: Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Тази песен не е за любов (Януари 2021).